PARAZİTLER
Yeryüzünü ve insan vücudunu atık maddelerden temizlemek için, milyonlarca çeşit canlı görevlendirilmiştir. İnsan vücudunda görev yapan bu varlıklar parazit olarak adlandırılmıştır. Fakat bu ifade, vücutta yaşayan kurt, mantar, mikrop ve virüsleri hastalıklara sebep olarak kabul eden çağdaş tıbbın hatalarından biridir.
Yaşadığımız ortamda pek çok çeşit kurt yumurtası bulunur. Bu yumurtalar ağız yoluyla sindirim sistemine girer. Sindirim sisteminde uygun ortam bulamazsa dışarı atılır. Çünkü sağlıklı vücut parazitlerin yaşamasına uygun bir ortam değildir. Fakat bağırsaklarda ve/veya karaciğerde metabolik atık birikintisi varsa, burada yerleşip üreyebilir.
Katkılı gıdalar tüketin, deterjan, vücut bakım ürünleri ve kimyasal ilaç kullananlarda bağırsakların ve karaciğerin kimyası bozulur. Bu kimyasal ortamda bağırsak dokuları tahriş olur. Bağırsaklarda üreyen parazitlerin yumurtaları, tahriş olmuş dokular vasıtasıyla kana karışarak bütün dokulara dağılabilir. Bağışıklık sistemi kuvvetli ise yumurtalar kapsüllerle kaplanıp pasifize edilerek, ömür boyu dokularda saklanır. Kapsül ile kaplanan bu yumurtalarda ciddi problemlere sebep olabilir. Örneğin, solucan yumurtalarının şizofreni, egzama, depresyon ve astıma, kıl kurtlarının migrene sebep olduğu tespit edilmiştir.
Bugün bağışıklık sistemi çökmüş, dokuların kimyası, sentetik besin, tıbbi ilaç ve kimyasallarla bozulmuş olduğu için yumurtalar kapsüllerle pasifize edilemez veya oluşturulan kapsüller erir. Bu durumda dokulardaki yumurtalar larvaya dönüşerek, bütün organların dokularında yaşama ve üreme ortamı bulur.
Kabir hayatında söz edilen kurtların yumurtalarını insan, yaşarken biriktirir, ruh bedeni terk ettikten sonra bu yumurtalar canlanır ve çoğalma ortamı bulur. Fakat, sentetik besin, tıbbi ilaç ve kimyasalları kullananların vücudunda bu yumurtaların ölmeden önce canlanması ile, kabir azabını henüz dünyada iken yaşar.
İnsan 2000 çeşit parazite konak olabilir ve bugünkü görüntüleme cihazları ile bunları tespit etmek mümkün değildir. İstatistiklere göre Dünya nüfusunun %97'sinde parazitler, yüzde 25 inde mantar enfeksiyonu, yaklaşık % 70'inde toksoplazma enfeksiyonu na rastlanır.
Hermintlerden en sık görülen askaris, kıl kurdu ve tenyadır. Baş ağrısı, cilt problemleri, daimi halsizlik, anemi, erken kellik, tırnakların kırılması, bağırsaklarda gaz ve şişkinlik, uykuda ağızdan salya akması, sıçramak, dişleri gıcırdatmak ve terlemek, ağız, ter ve dışarıdaki kötü koku, vücutta parazit olduğunu gösterir. Bağırsak parazitleri zamanla bağırsakların iç dokularını tahriş eder. Tahrişler oluşunca gıda emilimi bozulur, ince bağırsaklarda hazmedilmesi gereken yağlar, kalın bağırsaklara iner. Sonuçta spastik kolit, ishal ve kabızlık ortaya çıkar.
Parazitler Kansere de Yol Açar
Bazı parazitler, özellikle bağırsakları doğal olarak yaşayabilen trematodlar, eritici kimyasallar ve/veya kronik hazımsızlık sebebiyle dokusu bozulan, tahriş olan ve yaralar oluşan bağırsaklardan kan dolaşımına karışır, organlara dağılır. Dokularda, propil alkol, formaldehit gibi eriticiler varsa trematodlar kapsüllenmez ve çoğalma imkanı bulur. Bu eritici maddeler her evde kullanılan kozmetik, deterjan, şeker, şişe suları ve gıda sanayi ürünlerinde bulunmaktadır. Parazitler karaciğerde hepatite, pankreasda diyabete, timus bezinde AIDSe, beyinde Alzheimer, şizofreni veya depresyon benzeri sendromlara, akciğerlerde astıma, böbreklerde glomerülonefrite, prostatta prostatite, rahimde endometriyum kalınlaşmasına, gözlerde ve kaslarda ağrı ve kaşıntıya sebep olabilir.
Parazitler çoğalırken büyüme faktörü üretir. Büyüme faktörü dokulardaki hücreleri bölünmeye teşvik eder. Parazitler ne kadar hızla çoğalsa o kadar çok büyüme faktörü üretilir ve hücreler o kadar hızla bölünür. Parazitlerin dokulardaki çoğalma hızı, dokulardaki atık madde miktarı ile bağlantılıdır. Atık madde ne kadar fazla ise, hastanın durumu o kadar tehlikelidir. Kanser araştırmacılarına göre hemen hemen her çeşit kanserde bu süreç gözlenir.
Morgellons
ilk olarak Amerika'da, sonra sırasıyla Kanada Avustralya ve Avrupa'da ortaya çıkar morgellons isimli hastalık Türkiye'de de görülmeye başlandı. Morgellons semptomları, kaşınma, böcek yürümesi, böcek ısırması ve arı sokması hissi, cilt lezyonları, lezyonlardan mavi, kırmızı, yeşil, şeffaf veya beyaz liflerin çıkması veya pembe kurt ve siyah böcek benzeri maddelerin dökülmesi, yorgunluk ve eklem ağrılarıdır. Diğer semptomlar nörolojik etkileri olarak zihinsel karışıklık, yakın dönem hafıza kaybıdır. Hastalığın sebepleri olarak jetlerden salınan zehirli kimyasallar, yapay yaratıklar, aşı ve ilaçlarda kullanılan yapay zekalı nano teknolojik ürünler. genetik mühendislik veya ters giden biyolojik silah araştırmaları görülüyor. Bazı araştırmacılar ise son çıkan pahalı, her derde deva kullanılan antibiyotikler, antifungal kremler, vitamin takviyeleri, sıvı nano gümüş ve sığırlar için kullanılan kıl kurdu ilaçlarının sebep olduğunu iddia etmekteler. Bunların hepsi ihtimal dahilindedir.
NOT
Türkiye'de bizim rastladığımız vakada bir genç hanım'ın boyun, göğüs ve kollarında kırmızı yaralar vardı ve bu yaralardan şeffaf ve toprak renkli fiber lifler gelmekteydi. Anlattığına göre cilt altında devamlı köpek ısırması, arı ve böcek geziyor hissi,zaman zaman lezyonlardan fiber liflerin çıkması esnasında dayanılmaz ağrılar yaşıyordu. Gittiği hiçbir doktor hastalığına teşhis koyamamış, onu psikiyatriye yönlendirmiş, bu ise psikolojisini iyice bozmuştu. Hastalığının morgellons olduğunu, emin olmak için araştırması gereken internet sitelerini söyledikten kısa bir süre sonra bize hastalığının morgellons olduğundan emin olduğunu ve yurt dışında bu hastalığı araştıran bilim adamları ile irtibat kuracağını belirtti.
ÖNERİLER
Bağırsak ve karaciğer temizlenmesi ile birlikte parazitler dökülür, çünkü temiz dokularda parazitlerin yapacağı iş kalmamıştır. Parazitlerin ölü olarak dökülmesi karaciğerdeki birikintilerin ne kadar toksik olduğunu gösterir.
-Karaciğer temizlemesinden önce bir çorba kaşığı pelin otu 400 gram su ile 15 dakika demlenir. 3 gün boyunca günde 3-4 defa 50'şer gramlık içilir veya
-3 çorba kaşığı solucan otu çiçek ve yaprakları 250 gram kaynar suda demlenir 60 dakika sonra süzülür. Günde 4 defa birer tahta çorba kaşığı içilir.
Karaciğer temizlemesinden önce Akşam beşte bir yemek kaşığı magnezyum sülfat içilir. Bir saat sonra lavman yapılır.
Karaciğer temizlemesinden 2-3 gün sonra
-Sabah bir çorba kaşığı halis bal, 50 gram ev sirkesi, bir bardak ılık su, 1 kahve kaşığı çörekotu yağı (çocuklara 5-7 damla) karışımı içilir. 3-5 diş sarımsak çatlatılarak yutulur.
-1-2 saat sonra başlanarak öğleye kadar, birer diş sarımsak yutulur, 200 gram (çocuklar için 50-100 gram) kavrulmamış kabak çekirdeği yeşil iç zarı ile beraber azar azar yenir. Kabak çekirdeği, çocuklara ezilerek ve bal ile karıştırılarak verilebilir.
-Öğlen, kırmızı pancar, turp, havuç, soğan, sarımsak, dereotu,tere,reyhan ve kekikle yapılmış salataya, 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve 5-7 diş sarımsak katılarak yenir. Bu salata sadece yiyecek değil, aynı zamanda ilaçtır. 3 saat sonra bir çeşit hafif yemek yenebilir.
-Akşam bir kahve kaşığı çörekotu yağı (çocuklara 5-7 damla) greyfurt veya havuz suyuna katılarak içilir. Sonra kabukları soyulmadan buharda ve yemek İçerisi pişirilmiş bir orta baş sarımsak yenir veya 5-7 diş(çocuklara 1-3 diş) sarımsak çatlatarak yutulur. 3-5 gün bu şekilde devam edilir.
Yatmadan önce bir buçuk litre su + 2 limon suyu karışımı ile lavman yapılır.
Nane, kekik, papatya, sarımsak, soğan, tarçın, kimyon, beyaz lahana tohumu, kereviz tohumu, anason, çörek otu, beyaz biber, karabiber, fülfül, kakule, ceviz, karanfil, pelin otu, defne yaprağı, defne meyvesi ve zeytinyağı parazitlere karşı tek tek veya karışım halinde kullanılabilir.Örneğin;
-Kimyon + beyaz lahana tohumu + kereviz tohumu + kekik eşit miktarda öğütülür veya
- 3 ölçü kimyon + 3 ölçü Anason + 1 ölçü tarçın + bir ölçü beyaz biber + bir ölçü karabiber karıştırılıp öğütülür.
3-5 gün boyunca sabah akşam birer kahve kaşığı yutulur.
Dokuları Larva ve yumurtalardan temizlemek için -tümör ve kanser için öneriler- bölümüne bakınız.
Küçük çocuklarda, beslenmeyi düzeltmek, bal şurubu içmek, havuç yemek, göbek çukurunun çörek otu yağı ile yağlamak, elleri ve iç çamaşırlarını temiz tutmak, hazır bez yerine pamuklu bez kullanmak yeterli olabilir.